„Sâmburele este bogat în nutrienţi, este un aliment concentrat. Materia organică digestibilă este de peste 80%” – sursa Wikipedia.

 

 

Produsele RAIN International se bazează pe cercetari stiinţifice de peste 15 ani.. Baza produselor Rain International™ sunt în primul rând sâmburii, care sunt procesaţi prin sistem special de presare la rece, fără chimicale sau procese termice.

soul-rain-international

In spatele RAIN INTERNATIONAL sunt 15 ani de cercetare stiintifica efectuata de oamenii de stiinta din domeniul studiului formarii si vindecarii bolilor canceroase!

Scopul celor ce urmeaza este sa descrie si sa demonstreze o formula continand uleiuri si pulberi de seminte sau mixturi ale acestora si care poate fi folosita atat ca si adjuvant in tratarea diferitelor forme de cancer, cat si ca supliment alimentar zilnic pentru a creste activitatea sistemului imunitar.

Formula a fost patentata in 2007 in SUA ( nr. 0128301 A1 ) de o echipa de cercetatori prin care si profefesorul si cercetatorul in domeniul cancerului : Arnold S.Leonard

Componentele produsului Soul Rain  nu au nici un efect benefic individual, din această cauză efectele benefice sunt datorate prezenţei în comun al componenţilor(efectul sinergic). Radicalii liberi au o capacitate de reacţie mare, molecule care conţin electroni fără pereche cu viaţă redusă, care fură din celulele organismului căutând neapărat o pereche, astfel ele pot cauza daune în orice organ. Din cauza factorilor diferiţi şi al stilului de viaţă se produce un număr mai mare de radicali liberi decât este necesar. Supraproducţia se poate datora  razelor UV, aerului poluat de fum şi plumb, apei poluate, pesticidelor, fumatului, nutriţiei necorespunzătoare (conservanţi, coloranţi alimentari, E-uri), cosmeticelor, substanţelor chimice aflate în produsele pentru igiena personală, stresului emoţional dar şi exerciţiilor de gimnastică prea exhaustive. Radicalii liberi sunt responsabili pentru dezvoltarea celor două cele mai comune cauze de deces: bolile cardiovasculare şi cancerul, dar şi la accelerarea procesului de îmbătrânire.

„Reţinerea răspândirii radicaliilor liberi cu antioxidanţi poate însemna diferenţa dintre viaţă şi moarte, de asemenea, afectează cât de repede şi cât de tare îmbătrânim… Rolul jucat în organismul nostru este pur şi simplu uimitor.” Sursa: Lester Packer, Ph.D

Inca din timpuri stravechi plantele, fructele si legumele au fost intrebuintate in prevenirea si vindecarea multor boli!

Uneori sunt folosit frunzele, alteori pulpa sau cojile, dar cele mai bogate in nutrienti sunt SEMINTELE

 

Doza zilnică de Soul Rain ajută la ajungerea la cele mai bune performanţe pentru persoanele care trăiesc un mod de viaţă activ.

Rain International™ a găsit soluţia pentru persoanele care duc un stil de viaţă activ. Asigură aportul zilnic de energie şi de protecţie împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.soul-rain-nutrition

„Veti gasi mai mult decat un singur ingredient magic in produsul Soul Rain. Veti gasi o duzina!”

Compoziţie: Soul Rain:

 •     Semințe de struguri
 •     Seminţe de mure negre
 •     Semințe de chimion negru
 •     D-riboză

-Ca bonus suplimentar, contine antioxidante din gama powerhouse precum si resveratrol, care provin din strugurii Chardonnay.

-Poate astfel intensifica, functiile inimii, a muschilor, a creierului, a rinichilor si sanatatea organismului in sine. Soul Rain a fost recunoscut ca unul dintre cele mai importante suplimente alimentare anti-imbatranire descoperite pana acum.

compozitie-soul

Extractul din sâmburi de struguri  (extract din sâmburi de struguri Chardonnay)

Cele mai valoroase substanţe ale strugurilor se regăsesc în piele şi sâmbure. În sâmburi se găseşte o cantitate mare de săruri minerale (potasiu, de exemplu) şi oligoelemete, deasemenea struguri-chardonnay-soulantioxodanţi importanţi (ex: oligomerică-proantocianidine) şi un bioflavonoid eficace, resveratrolul. În afară de aceste substanţe este important de observar ca sub coaja semintelor(sâmburelor) se află ulei din sâmbure de struguri, proteine, vitamine ca vitamina C şi alte bioflavonoizi.

Efectul antioxidanţiilor din sâmburi de struguri este studiat din anii 1969 în Europa şi Statele Unite. S-a găsit că bioflavonoizi obţinuţi din sâmburi de struguri, rezveratrolul fiind unul dintre ele, este cel mai eficient compus care este capabil să facă radicalii liberi inofensivi. Permeabilitatea membranei plasmatice este influenţată enorm de radicalii liberi, prin urmare pot deteriora eficient celulele, acest lucru este responsabil semnificativ în procesul de îmbătrânire. Deasemenea intră în reacţie cu ADN-ul, materialul genetic al celulelor, astfel regenerearea celulelor sănătoase devine imposibilă. Aceste procese sunt responsabile in procesul de îmbătrânire rapidă şi de formare a tumorilor. Radicalii liberi pot dăuna fibrele ţesutului conjunctiv în diferite organe ale corpului, ex: în piele, care, prin urmare, devine inflexibil şi  va avea un conţinut scăzut de apă, devine aspră şi încreţită. Aceste procese de prin urmare duc la degenerare şi leziunea celulară.

Este foarte bine cunoscut că în Franţa se consumă foarte mult vinul roşu, se consumă regulat, moderat şi pe termen lung, dar cu toate acestea este şocant cât de scăzut este apariţia incidenţelor bolilor de inimă şi cardiovasculare care apare în Uniunea Europeană. Vârsta bărbaţiilor francezi este mai mare decât media europeană. Acest fenomen este denumit paradoxul francez.

 

Sunt peste 1000 de studii legate de arterioscleroză, dar cauză formării ei încă nu s-a stabilit. În prezent este acceptat în general să fie asociată arterioscleroza prin niveluri crescute ale lipidelor din sânge. Lipoproteina cu densitate joasă (LDL), este cea care se depune pe pereţii vaselor de sânge şi asta poate duce la cord, hemoragie cerebrală, probleme de memorie, etc.
Statele Unite ale Americii, Franţa, China şi oamenii de ştiinţă a mai multor ţări au dovedit că în seminţele struguriilor roşii foarte populari al francezilor se găseşte un antioxidant, rezveratrolul, care înbunătăţeşte în mod semnificativ procentul ridicat de lipoproteine cu densitate scăzută din sânge.


Efecte:

 •     optimizarea de grăsimi din sânge
 •    reduce riscul de ateroscleroza datorită efectului de antioxidant
 •     reduce riscul de degenerare a celulelor
 •     are un rol important în menţinerea sănătăţii, scapă de organismul de radicalii liberi
 •     îmbunătăţeşte funcţionare normală a celulelor sanguine, optimizează circulaţia în vasele sanguine mici şi astfel ţesutul alimentar
 •     consolidează funcţionarea normală şi sănătoasă a celulelor
 •     prevenirea bolilor de inimă şi cardiovasculare
 •     poate afecta reglarea colesterolului din sânge
 •     poate fii benefic în prevenirea varicelor
 •     oferă protecţia mucoasei respiratorii şi intestinale în lupta împotriva alergeniilor
 •     ajută ochii, în special obiectivul de blur cauzat de radicalii liberi
 •     contribuie la îmbunătăţirea memoriei şi încetineşte procesul de îmbătrânire
 •     creşte rezistenţa la stres
 •     contribuie în mod pozitiv la agenţii de cosmetice de piele, menţine tinereţea pielii, are efect anti-rid şi de regenerare
 •     ajută la restaurarea organismului după infecţii

Chimionul negru (Nigella sativa)

chimion-negru-soulChimionul negru este o plantă erbacee care creşte ăn oazele mari aflate în deşert. În Persia este cunoscut ca Shuneez, chimionul negru al Egiptului antic iar în Arabia este cunoscut ca şi sâmburele negru/sfiinţit. Planta formează o capsulă similară mac-ului, în care se găsesc seminţe negre şi mici, aroma lor semănând cu cea de anison. Nigella sativa a fost folosit încă în 2500 înaite de naşterea Domnului. Este menţionată şî în medicina greacă şi a jucat un rol important în medicina antică, în special în medicina Egipt-ului. Cercetătorii  Al-Bairouni şi  Avicenna a scris volume despre semnificaţiile sâmburilor de chimion negru. Conţine un antispasmodic damascenin care se află în interiorul ei iar are un efect pe termen scurt de scădere a tensiunii arteriale. Are un conţinut nutriţional excelent, conţine o mulţime de minerale şi aminoacizi care toate întăresc sistemul imunitar.
Mai conţine arginină şi caroten care sunt convertite în vitamina A şi este bogată în fibre vegetale. 

„Chimonul negru ajută la însănătosirea de la orice în afară de moarte” profetul Mohamed. 

Uleiul obţinut din chimionul negru este cunoscut şi sub numele de „aurul faraonilor”.  Egiptenii au venerat această semintă. Se spune ca  Tutenkhamon a fost atât de impresionat de chimionul negru încât sclavii lui trebuiau sa ţină întodeauna o sticluţă cu ulei obţinut din chimion negru la îndemână. I-a fost aşezat chiar şi în mormânt o întreagă amforă de ulei. Comform legendei, pielea catifelată şi frumoasă al Cleopatrei şi ai Nefertiti-ei i se datorează uleiului. Acest ulei extras din plante mediciale este cunoscută în seminte-chimion-soulEst de mii de ani, dar la noi apărut nu demult. Succesul descoperirii ei i se datorează lui dr.  Peter Schleicher şi  dr. Lutz Bannasch, ei au demonstrat că uleiul de chimion negru poate fii eficient în prevenirea anumitor probleme apărute pe piele, imbunătăţirea stării pielei şi în creşterea rezistenţei împotriva diferitelor alergeni în căile respiratorii sau în mucoasa intestinală.
Ştiinţa modernă a examinat cu atenţie uleiul obţinut din chimionul negru şi au găsit multe substanţe în componenţa ei care pot afecta pozitiv metabolismul celular. Uleiul de chimion negru este foare valoros din cauza acizilor graşi nesaturaţi şi esenţiali care se află în compoziţia ei. Acestea contribuie la procesul de recuperare după diferite infecţii ale pielii, a intestinelor sau la infecţiile suferite la nivelul articulaţiilor şi a nervilor. Mai presus de toate conţinutul ridicat de acid linoleic aduce o deosebită importanţă în consumul zilnic de ulei extras din chimion negru. Din acizii graşi esenţiali se formează  prostaglandin-ul. Aceste ţesuturi hormonale efectuează o varietate de sarcini în sistemul imunitar(efect anti-inflamator). Regulează circulaţia sângelui şi dilată vasele de sânge. Prin urmare, se pot explica şi din ştiinţa de astăzi faptele descrise din experienţe anterioare despre uleiul obţinut din chimion negru.


Efecte:

 •     O regenerare mai eficace a celulelor aflate în tractul respirator, pentru evitarea unor posibile stări de infecţie.
 •     În condiţiile cauzate de stenoză bronşică, acizii graşi şi esenţiali din corpul nostru sunt transformaţi în prostaglandin.
 •     Bronhiile şi secreţii nazali sunt dilatate de o substanţă amară şi bronzantă, care facilitează interoperabilitatea cavităţii nazale.
 •     Sistemul imunitar al organismul poate reacţiona prea puternic împotriva unor substanţe alergene.
 •     Substanţele aflate în chimionul negru pot optimiza „răspunsul” sistemului imunitar.
 •     Linia de apărare a pielii frumoase şi sănătoase, este atacată de diferite bacterii, viruşi sau ciuperci.
 •     Substanţele active ale chimionului negru ţin fibrele flexibile şi în acest fel contribuie la menţinerea pielii frumoase şi radiante. Ele pot oferi deasemena şi o protecţie împotriva diferitelor bacterii prin efectul lor antiseptic.
 •     Este eficient şi în cazurile de iritaţie când diminuează simptomele de mâncărime şi este un ajutor eficace împotriva lor.
 •     Regenerarea eficientă a celulelor mucoasei căilor respiratorii, previnerea condiţiilor de descărcare asociată cu acestea.
 •     Mucoasa intestinală poate deasemenea să fie supusă unor serii de efecte nefavorabile, bacterii agresive, răspândirea ciupericilor şi al paraziţilor – beneficiend astfel procesul de fermentare si de putrefacţie.
 •     Substanţa activă din chimionul negru controlează procesul de putrefacţie, scade în acest fel acumularea de gaze, simptomele de balonare intestinale, astfel prin proprietăţile ei carminative ajută la simptomele atroce de întindere.

 

 

Zmeura neagră (Rubus occidentalis)

zmeura-neagra-soulCreste liber la marginea pădurii, pe diguri sau livezi. Se răspândeşte cu uşurinţă, silvicultorii îl consideră o plantă medicinală, dar nu se bucură când se răspândeşte peste terenuri noi. Este bogat în nutrienţi, este bun mai ales pe timpul verii,  preferă solurile apoase, pline de humus şi rezistă bine la îngheţ.

 


Efecte:

Conţinutul de nutrienţi al zmeurei negre este similară cu cea a zmeurei normale, dar conţinutul de carbohidraţi, fibre vegetale, conţinutul de pectină, vitamina C şi acizi de fruct este mai scăzut. Cele mai mari diferenţe sunt gustul, aroma, culoarea şi conţinutl de flavonoizi antioxidanţi.

 

 

 •     Are efect optimizator pentru glucoza din sânge.
 •     Ceaiul ei se poate folosi în clătirea sau gargarizarea gurii, dar se cunosc efecte benefice şi în cazuri de sângerare a gingiilor şi hemoroizilor.
 •     Diluat cu apa distilată sau cu apă de la izvor este excelentă la combaterea anemiilor.
 •     Benefic pentru scaunele apoase apărute în copilărie sau la bătrâneţe.
 •     Asigură protecţia mucoasei tractului urinar.
 •     Previne formarea cristalelor de acid uric de-a lungul rosturilor membranelor articulare , prin urmare este eficient în protecţia articulaţiilor.  
 •     Eficient în optiminizarea eficientă a celulelor astfel are efect preventiv în prevenirea degenerării celulare. Sprijină celulele limfoide care controlează celulele canceroase.
 •     Optimizează împărţirea sângelui în ţesuturi, astfel se hrănesc celulele, are efect benefic în stabilizarea tensiuni arteriale.
 •     Conţine Fito-ostrigen, astfel contribuie formarea corpului frumos feminin cu efectul ei de retenţia a ţesutului şi netezeşte eficient pielea din interior. Acest efect se poate remarca spectaculos pe pielea din jurul gâtului.

D-riboza 

O moleculă de zahăr naturală cu cinci atomi de carbon, care poate fi găsit în fiecare celulă, chiar şi în viruşi. Nu se ia în considerare ca şi un nutrient esenţial din cauza că este capabil să se sintetizeze cu alţi nutrienţi, în principal cu glucoza(dextroza). Cu toate acestea, D-riboza este esenţială pentru viaţă, este un element al moleculelor care este printre principalele elemente.
În acest fel este o a parte a TA (trifosfatului de adenozin) care este o molecula care energizează câteva celule esenţiale. TA are un rol exigent în generare de energie în celule, este „valuta convertibilă”. Deasemenea face parte şi din nucleotide, care sunt pietrele de temelie ale moleculelor purtătoare de informaţie, astfel fiind o parte şi al ADN-ului şi al ARN-ului. În ARN se găseşte ca riboză, iar în ADN ca dezoxi-riboză. ARN-ul este o moleculă care joacă un rol important de producătoare de proteină pentru celule.

driboza

Problema este următoarea: organismul produce zilnic o cantitate imensă de TA, pentru asta fiind necesară riboza. Riboza se regăseşte în alimentaţie necesară zilnică dar se poate spune ca doar într-o cantitate neobservată, astfel trebuie să se sintetizeze constant cu alte substanţe. Asta înseamnă un efort extraordinar, iar rata sintetizării este limitată. S-a aflat că la eforturi extraordinare de gimnastică sau antrenament, nivelul de TA scade în organism într-o cantitate care se poate observa si după trei zile după efort. Cercetatorii au crezut că riboza ar putea juca un rol cheie pentru restabilirea nivelululi de TA în organism, crescând astfel  efortul dar încetinind regenerarea, etc.

Acea idee că riboza ar putea mări nivelul de TA în organism, deasemenea sinteza ei, a captat atenţia medicilor. În acest fel au apărut primele experimente în scop medical. În primul s-a dovedit eficient în probleme de insuficienţă cardiacă, fiind benefic în repararea performanţei cardiace.
De exemplu au examinat persoane care suferă de boală de inimă coroniană şi s-a stabilit că după ce au consumat 60 de grame de riboză timp de 3 zile efectul de alimentare cu sânge insuficient pentru muschii inimii au fost reduse mai multe decât în alte grupe de control.

Accelerează sinteza TA-ului. Cantităţi mari de riboză, în cazul anumitor boli,  sau al antrenamentelor solicitante, ajută la producerea TA-ului şi accelerarea sintezei. Apără inima, mai ales stratul muscular al inimii. Mai ales în combaterea oxigenării insuficiente al stratului muscular al inimii. Poate creşte nivelul de energie a stratului muscular al inimii.

D-riboza este un carbohidrat natural. Creşte energia inimii şi metabolismul inimii. Creşte performanţa fizică şi ajută la arderea de grăsimi. Teste clinice au arătat că regenerează nivelul de nucleotid al stratului muscular al inimii, care este transportatorul de energie a TA-ului şi îmbunătăţeşte sarcina funcţiei musculare a inimii după antrenamente intensive.

Este recomandabil sa fie folosit de catre sportivi si cei care au activitate intensa in domeniul fizic si intelectual


Efecte:

 •     Componenţă esenţială a operatorului de transport de energie a celului TA.
 •     Ajută la optimizarea alimentării cu energie a celulelor muschiilor inimii.
 •     Forma naturală este prezentă de asemenea, dar nici pe departe nu poate îndeplini cerinţele suplimentare din cauza factorului de stres ridicat.
 •     Cu un nivel scăzut de d-riboză celulele musculare ale inimii sunt neperformante, au o performanţă scăzută.
 •     Măreşte capacitatea inimii în cazuri de povară intensivă.
 •     Îmbunătăţeşte performanţa inimii şi reduce stresul de efor fizic.
 •     Consolidează rezervele de energie al celulelor musculare ale inimii sănătoase.
 •     Materie primă a ADN-ului(transportator de gene).
 •     Materie primă pentru ARN (important în producerea de proteine).

Soul Rain Rain contine 4 Conservanti ce nu dauneaza sanatatii:

 • – acidul citric (vitamina C naturala)
 • – acidul lactic (probiotic natural)
 • – xilitol (natural, extras din prune si zmeura, nu cel chimic)
 • – guma xantan (agent de ingrosare natural)

 

*Va puteti informa pe internet despre efectele nenocive ale acestor 4 conservanti asupra organismului.

 

 Soul Rain contine un COMPLEX de SUPERNUTRIENTI (acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, fibre, antioxidanti, fitonutrienti & d-riboza):

 • – Omega 3,  Omega 6, Omega 9 (1.000 mg)ingrediente-soul-rain-international
 • – 8 forme de vitamina E
 • – 3 forme de vitamina A
 • – vitamina C
 • – vitamina K
 • – vitaminele B1, B2, B6
 • – niacina (B3)
 • – acid pantothenic (B5)
 • – acid folic (B9)
 • – seleniu
 • – potasiu
 • – calciu
 • – magneziu
 • – fosfor
 • – sodiu
 • – fier
 • – cupru
 • – zinc
 • – fibre (un pliculet contine 20% din doza zilnica recomandata)
 • – Resveratrol (cel mai puternic antioxidant natural)

.

Continut:

 • Sodium= 5mg
 • Total Carbohidrati= 7mg
 • Glucide= 3mg
 • Calorii= 20kcal
 • Acizi grasi nesaturati – Omega3, Omega6, Omega 9= 1000mg  (de origine vegetala)
 • Amestec Rain International patentat (seminte de chimion negru, seminte de mure negre, seminte de struguri, D-riboza, trans-resveratrol)= 3530mg
 • Altele (apa purificata, concentrat de extract de trestie de zahar, arome naturale, acid citric, acid lactic, guma xantan, xylitol)Mod de Administrare:
Cate un pliculet pe zi inainte de masa de dimineata

– 1 pliculet/zi
-Se va consuma lent, tinandu-l mai mult timp in gura

Soul Rain se va utiliza dimineata, doza zilnica fiind un pliculet de 60 ml.

-Va trebui sa asteptati ca organismul vostru sa se trezeasca de tot, adica va trebui sa savurati Soul Rain dupa cca 15-30 minute de la trezire.

Soul Rain se consuma incet, savurand produsul, direct din pliculet, tinand si invartind sucul in cavitatea bucala, pentru a absorbi cat mai multe substante deja la acest nivel.

-Se vor astepta 30 de minute pana la utilizarea altor alimente (cafea, mic dejun, etc.)

-Efectul complet al Soul Rain   se va instala dupa aproximativ 2 ore.

-In caz de raceli, infectii, viroze (mai ales in faza acuta) puteti utiliza 2-3 pliculete Soul Rain pe zi, consumandu-le cu 30 de minute inainte de mesele principale.

Produsul nu este destinat pentru diagnosticul, tratamentul, sau preventia unor boli, afectiuni, ci este un supliment alimentar de intretinere a sanatatii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.