Pret: 140 RON / cutie 30 plicuri

ISTORIE

Cafeaua este una dintre cele mai savuroase capricii ale societății. Aroma primitoare și un gust reconfortant ofera o sursă de nostalgie pentru bautorii de pasionati de cafea de pretutindeni. Timp de mulți ani, cafeaua a fost doar o cafea. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Dar, în ultimii ani, ideea de a concepe o cafea cu efect terapeutic pentru a fi si sanatoasa in acelasi timp a prins contur.

Oamenii de știință au început să infuzarea cafea cu arome diferite, în scopul de a spori gustul in ansamblu. Cu toate acestea, in aceste incercari s-a făcut prea puțin pentru a spori valoarea nutritivă totală a fiecărei cesti.

Rain International a văzut acest lucru ca pe o oportunitate, și-a găsit o modalitate de a lua o delicioasă ceașcă de cafea și infuza fiecare bob cu amestecul nostru de semințe presate la rece printr-u patent unic de proprietate. Astfel, transformând o ceașcă obișnuită de cafea într-o manieră consolidată, super sursă de nutriție.

 

coffe-rain-fused-label

 

Rain Black Coffe  Fused
Contine Cafea indiana și braziliana, semințe de chimen negru, semințe de rodie, din semințe de struguri, semințe de grapefruit și extract de Ganoderma Lucidum.

PROCES DE FABRICATIE
Procesul de a insufla fiecarui bob de cafea cu amestecul nostru de semințe patentat,  unic proprietate este revoluționar. Această metodă este primul de acest gen și departe de a fi simplu. Acesta începe in modul în care vom extrage inițial uleiurile și substanțele nutritive din fiecare sămânță.

Procesul nostru de extracție păstrează beneficiile pentru sănătate ale fiecărui ulei de semințe la maxim. De asemenea, scade mărimea particulelor fiecăruia dintre uleiuri. Din acest motiv, uleiul de semințe poate penetra porii microscopici ai boabelor de cafea.
Pasul final implică o metodă speciala care trage aerul din boabe și lasă loc pentru amestecul nostru de semințe pentru a umple golul. Amestecul de semințe este apoi tras în interiorul alveolar al boabelor de cafea, infuzia de boabe cu amestecul nostru de semințe

 

rain-coffee-fused

 

SEMINTE
Fiecare bob de cafea este infuzat cu amestecul nostru patentat de semințe  Amestecul nostru este format din sămânța neagră de chimen, semințe de rodie, semințe de struguri, și semințele de grapefruit. Fiecare dintre aceste semințe oferă propriul lor amestec de beneficii.

Semințele de chimen negru, au fost folosit de mii de ani ca un remediu natural de sanatate. Extractul de seminte de grapefruit conține niveluri de vitamina C. semințele de struguri adaugă beneficiile de flavonoide și proanthocynidins. În cele din urmă, semințele de rodie au multe beneficii pentru piele. Combinația dintre aceste uleiuri de semințe face cafeaua un conglomerat urias de super nutriție.

Semințele de grapefruit au o serie de avantaje importante, pe care dorim să le oferim bautorilor de cafea. Este bogata in nutrienti si fitochimicale si este, de asemenea, o sursă importantă de antioxidanți din plante. Această sămânță conține, de asemenea, o combinație de vitamina C, fibre si potasiu.

SEMINTE DE RODII

Semințele de rodie au fost folosite de mii de ani în întreaga lume, în multe culturi diferite pentru beneficiile sale de sănătate puternice. Aceste beneficii se potrivesc perfect cu celelalte trei uleiuri de amestec ale nostru .

Nu este mult de spus pentru un fruct atât de puternic, încât multe companii pot construi întregi linii de produse în jurul ei. Am luat acest fruct puternic și beneficiile lor cele mai pure, nivelul lor cel mai puternic: direct din sămânță. Semințele de rodie furnizează acidul Punic, care este un acid gras Omega 5. Este, de asemenea, o mare sursă de antioxidanți, fibre, potasiu și vitaminele C și K. Proprietățile sale sunt extraordinare, un superaliment notabil.

 

Metoda noastra de proprietara de prelucrare este unică și inovatoare. Procesul  ne permite să depășim obstacolele intalnite pentru a infuza fiecare bob de cafea Rain Fused  cu amestecul nostru de semințe exclusiv. Acesta începe cu modul în care vom extrage inițial uleiul și nutrienți din fiecare sămânță. Procesul nostru de extracție păstrează proprietățile nutritive delicate conținute în fiecare sămânță pentru a asigura substanțele nutritive sunt prezente în prelucrare. Procesul nostru se face prin presare la rece, de asemenea, uleiurile de semințe și extracte mult mai mici, care este critică. În cazul în care uleiul nu este suficient de mic, nu se poate stoarce în porii microscopici ai bobului de cafea.

Fiecare bob de cafea, apoi ia o baie în amestecul nostru proprietar, înmuiere  in exterior. Pasul final implică un vid de specialitate care trage aerul din bob și lasă loc amestecului de semințe. Amestecul de semințe este apoi tras în porii boabelor de cafea și umple interiorul său alveolar. Acest lucru saturează fiecare bob de cafea cu un amestec sanatos pe care cafeaua il îmbracă, ridicând-l la un nivel cu totul nou de wellness.

 

coffee-latte-rain-fused
SEMINȚE DE STRUGURI

Strugurii au fost folositi de mii de ani peste tot în lume și sunt cunoscuti pentru beneficiile sale sănătoase. Multe forme de prelucrare a strugurilor  sunt în sucuri și vinuri, în scopul de a culege beneficiile sale de sănătate. Dar am ales să extragem din semințe de struguri în schimb, o formă mai puternică de a beneficia de aceste substanțe nutritive.

Strugurii sunt in mod natural o sursă bogată de antioxidanți și așa sunt semințele lor. Extractul de semințe de struguri este dovedit a avea un nivel ridicat de antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Acesta prevede, de asemenea, o sursă concentrată de flavonoide, acid linoleic, și vitamina E. Fiecare nutrient găsit în semințele de struguri este benefică pentru organism, oferindu-i lucrurile pe care are nevoie să funcționeze bine.

SEMINTE DE GRAPEFRUIT EXTRACT

Extractul de semințe de grapefruit are o istorie lungă, de ajutor în multe culturi. Acesta a fost folosit din America de Sud către Europa și tot drumul spre Asia, ca un instrument de curățare și pentru alte scopuri legate de sănătate. Acum ne-am luat aceeași bunătate si infuzat in cafeaua noastra pentru a stimula proprietățile generale sănătoase ale fiecărei cesti.

GANODERMA LUCIDUM

Cunoscuta ciuperca (reishi) terapeutica asiatica nu mai are nevoie de nici o prezentare de multa vreme s-a vorbit despre ea  si multa cerneala a curs in articole despre bneficiile sale asupra organismului, detoxifiere, antitumorala, imunitate, etc..combinatia sa cu cafeaua fiind menita sa acorde cafelei calitatea de terapeutica si puterea sa antioxidanta sa fie crescuta, ciuperca ganoderma lucidum continand multe polizaharide si germaniu organic in cantitati eficiente pentru a fi considerate o adevarata planta medicinala.