Programul de afaceri al Rain International este unul dinamic, oferindu-vă o gamă largă de posibilităţi, de a alege exact ceea ce vă doriţi!

 


Reffering Customer – Client Recomandat

  • 1 cutie Soul Rain 30 pliculete
  • birou virtual
  • PRET: 335 lei + Licenta 183 RON
– se castiga 1 pozitie in sistemul de afacere Rain, puteti fructifica bonus doar de la clientii recomandati de d-voastra, 10 $ la o cutie de Soul Rain.
DACA DORITI ALTE TIPURI DE BONUSURI ca urmare a recomandarilor facute de oamenii inscrisi de d-voastra , si sa aveti sansa sa participati ca partener de castiguri la intregul rulaj al companiei Rain Nutrition, avand in acelasi timp un pret avantajos pentru fiecare cutie de produs Soul Rain exista posibilitatea transformarii din pozitia de Client Preferential in pozitia de partener Rain prin achizitionarea unuia din pachetele de inscriere ca Distribuitor Rain

Programul pentru Clienţi Recomandaţi (RC Program) este programul tuturor celor, care doresc să încerce produsul SOUL RAIN

Programul pentru Clienţi Recomandaţi (RC Program) este o parte inovatoare şi unică a Planului de Compensare deţinut de Rain International. Acesta oferă posibilitatea Partenerilor Rain (RP) şi Clienţilor Recomandaţi (RC) de a avea o metodă simplă şi eficientă prin care oamenii pot experimenta produsele noastre uimitoare. Există trei avantaje principale ale Programului pentru Clienţi RC:

Bonusul pentru Clienţi Recomandaţi: Un bonus este plătit de fiecare dată când o cutie de produs este vândută prin intermediul Programului pentru Clienţi. Partenerii Rain şi Clienţii Recomandaţi sunt eligibili pentru a primi acest bonus. Pentru a fi calificaţi pentru acest bonus, este nevoie de un Volum personal de calificare (PVQ) de 20 CV. Dacă sponsorul direct din linia superioară nu este eligibil pentru a primi acest bonus, atunci bonusul va fi transferat pentru a fi plătit următoarei persoane din linia superioară care îndeplineşte această calificare.

Douăzeci (20) de puncte (CV) sunt plasate în genealogia organizaţiei de Binar de fiecare dată când o cutie de produs este vândută prin intermediul Programului pentru Clienţi RC.Distribuitor Rain

Distribuitorul Rain Nutrition International, este un partener cu drepturi totale.

Puteti incepe Afacerea Rain International in doua moduri:

1. Afacerea pas cu pas
2. Afacerea accelerata in 6 luni (+6)–  Afacerea Rain International pas cu pas – pachetul de 3 cutii

– 1 centru de afacere

3-boxes-rain

 

  • 4 cutii de Soul (30 pliculete)
  •  birou virtual
  •  posibilitatea de a castiga dintr-o retea internationala de parteneri + clienti
  • PRET: 1078 RON + Licenta Gratis ( Economie 265 RON)

 

– 2 Afacerea Rain International pas cu pas – pachetul de 8 cutii

 

Acest tip de distributie nu mai este valabil!
 – 3 centre de afacere

• 8 cutii de Soul (28 pliculete)
• birou virtual
• posibilitatea de a castiga TRIPLU (comparativ cu 1 Centru de Afacere) dintr-o retea internationala de parteneri + clienti
PRET: 2288 RON

 

 

Puteţi deveni distribuitor Rain Internaţional, prin lansarea unei comenzi de 3 sau 8 cutii a câte 28 plicuri SOUL, prin Formular inscriere Distribuitor Rain


 

Afacerea Rain accelerat in 6 luni
Pentru a oferi o mai mare stabilitate afacerii,  Rain International a venit in sprijinul partenerilor cu un program de autoship* preplatit pentru 6 luni (produsele le primiti in avans + un discount generos).

Practic, inregistrarea in afacere cu 1 sau 3 Centre de Afacere +6 ofera garantia unui autoship lunar de 100 puncte GARANTAT (kitul de inregistrare + 6 = 7 luni). In acest mod aveti afacerea asigurata ca rulaj timp de 7 luni!

* autoship = comanda lunara pentru a putea incasa bonusurile din partea Rain International Autoship-ul poate fi de 50 puncte sau de 100. Programul +6 se refera la un autoship de 100 puncte pe luna (6 luni)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Instrumentul  +6  va dezvolta rapid afacerea mai ales daca promovati la randul d-voastra metoda in echipa d-voastra Mergand pe promovarea acestui model la cel putin 4 persoane din echipa d-voastra ajungeti la bonusuri estimative conf. tabelului de mai jos;

Mentionam ca in acest exemplu rata de dezvoltare a echipei este de 4 persoane noi aduse intr-o luna. Asta nu inseamna ca veti aduce in fiecare luna 4 oameni noi, ci, ca in prima luna a perioadei de 6 luni luate in considerare, veti aduce 4 oameni noi interesati de instrumental +6 si ii veti invata sa faca acelasi lucru si ei mai departe, astfel ca cei 4 oameni adusi de d-voastra in prima luna vor aduce in total in cea de-a doua d-voastra luna si prima lor luna de lucru 16 oameni(4X4)

Conform acestui tip de de instrument putem ajunge la castiguri din sistemul binar in valoare de 27300$ (excluzand alte tipuri de bonusuri  ce se adauga aditional) doar prin faptul ca am introdus in afacere 4 persoane ce au urmat exemplul nostru de achizitionare a pachetului +6. Aceasta metoda ne va propulsa pina la cel mai inalt rang in afacerea Rain, rangul de Black Diamond, singura conditie de a primi toate bonusurile si a ne califica la acest rangl este de a mai inscrie 3 persoane care sa atinga nivelul de Manager (300 puncte pe una din ramuri), fie prin instrumentul +6, fie prin comenzi  obisnuite. Acest nivel Manager este usor de atins, astfel ca cele 3 persoane pe care trebuie sa le inregistram in plus  fata de cele 4, pot cu usurinta sa atinga acest nivel.

Bonusurile calculate in tabel sunt valabile indiferent sau nu calificarea de Black Diamond conform cerintelor explicate anterior. Daca se respecta aceste cerinte, castigurile suplimentare rezultate din calificarea Black Diamond pot fi cu mult mai mari decat castigurile din sistemul binar mentionate in tabel.

 

Rezumat avantaje  +6

–          Activare pe 6 luni si 100 puncte lunar (fara a mai fi nevoie de comenzi in fiecare luna de cutii Soul  Rain)

–          Pret foarte avantajos pentru o cutie Soul Rain

–          Posibilitatea de a dezvolta rapid afacerea  prin cooptarea unor lideri valorosi oferindu-le aceeasi sansa de dezvoltare rapida a afacerii

 

 

 

 

A fi ACTIV in afacerea RAIN inseamna:

  • Sa am o comanda lunara pentru a putea incasa bonusurile si pentru a putea beneficia de punctele reportate.
  • Comanda 50 puncte (1 cutie de Soul de 28 de pliculete = 335 lei) – pentru a primi bonusurile de baza
  • Comanda 100 puncte (2 cutii de Soul de 56 de pliculete = 670 lei) – pentru a primi bonusurile mai mari (economie 70 lei)


Program +3 = 1.583 lei, 6 cutii (autoship pentru 3 luni – 100 puncte/luna) → economie 372 lei
Program +6 = 2.786 lei, 12 cutii (autoship pentru 6 luni – 100 puncte/luna) → economie 1.044 lei

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.