Soul - Rain Nutrition

„Sâmburele este bogat în nutrienţi, este un aliment concentrat. Materia organică digestibilă este de peste 80%” – sursa Wikipedia.
Produsele
RAIN INTERNATIONAL
se bazează pe cercetari stiinţifice de peste 15 ani. Baza produselor Rain International™ sunt în primul rând sâmburii, care sunt procesaţi prin sistem special de presare la rece, fără chimicale sau procese termice.

-PRODUSUL EMBLEMATIC AL RAIN INTERNATIONAL


-bogat in antioxidanti si acizi grasi nesaturati esentiali, combate radicalii liberi, fiind un supliment alimentar iesit din comun. 

-Fiind un amestec brevetat de zmeura neagra, chimion negru, struguri Chardonnay, D-riboza Omega 3, 6 si 9 si resveratrol care reincarca celulele cu energie. Prin proprietatile sale antiinflamatoare excelente contribuie la sustinerea unui organism si unui sistem imunitar sanatos. 

-Ca bonus suplimentar, contine antioxidante din gama powerhouse precum si resveratrol, care provin din strugurii Chardonnay. 

-Poate astfel intensifica, functiile inimii, a muschilor, a creierului, a rinichilor si sanatatea organismului in sine. SOUL Rain International a fost recunoscut ca unul dintre cele mai importante suplimente alimentare anti-imbatranire descoperite pana acum. 

Citeste mai multe detalii despre SOUL RAIN >>