Întrebări frecvente despre Companie

Dacă aveţi întrebări cu privire la compania noastră, structura sa sau despre membrii echipei “seminţelor” de succes, vă invităm să navigaţi printre cele mai frecvente întrebări de mai jos. Simţiţi-vă liber de a vizita paginile noastre despre produsul nostru, oportunitate,  pentru a afla mai multe despre ceea ce Rain International are de oferit.

 

De când este înfiinţată Compania Rain International?

Începând din 2011, Rain International a oferit produse de suplimentare nutriţională bazate pe studii de cercetare revoluţionară, pentru milioane de Parteneri şi Clienţi.

 

Care este misiunea Companiei Rain International?

Misiunea noastră este simplă: de a ajuta oamenii din toată lumea să-şi atingă ţelurile referitoare la sănătate şi bogăţie. Ne dedicăm eforturile pentru a realiza această misiune, în fiecare zi, prin cercetarea noastră neobosită, prin acţiuni de sprijin şi de formare pentru Partenerii noştrii extraordinari şi prin atitudinea noastră de dezvoltare şi inovare continuă.

 

Este Rain International o filială a unei companii-mamă mai mari?

Răspunsul este “nu”. Rain International este o entitate internatională complet independentă, cu libertatea şi capacitatea de a distribui produsele noastre unice nutritive de îmbunătăţire a sănătăţii, pe tot globul! Datorită achiziţiilor şi investiţiilor recente, precum şi creşterii continue, produsele Rain International sunt disponibile pentru noi zone mondiale, inclusiv America de Nord, Asia, Europa.

 

Cum pot afla mai multe despre înregistrarea la Rain International?

Doar vizitaţi pagina noastră referitoare la Oportunitatea de a afla cum puteţi îmbunătăţi atât starea dvs. de sănătate cât şi de prosperitate, cu modul de viaţă Rain International. Toţi membrii echipei noastre de conducere sunt sau au fost ei înşişi întreprinzători în domeniu. Suntem mândri de a fi o companie făcuta de Parteneri, pentru Parteneri.

 

De ce să folosim seminţe?

De ce nu! În esenţă, seminţele sunt fundamentul pentru viaţă. Seminţele au fost baza de sănătate de-a lungul a mii de ani. Civilizaţiile străvechi chiar au venerat seminţele pentru puterile lor de vindecare şi competenţele lor nutritive. Datorită cercetărilor noastre, am fost în măsură să folosim aceste calităţi nutritive şi să le aplicăm ca bază pentru fiecare dintre produsele noastre de suplimentare a alimentaţiei. Puteţi afla mai multe despre acestea vizitând pagina noastră de produse.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.