conducerea-companiei-rain-international

Byron Belka – Fondator

Byron BelkaByron Belka este Presedintele Rain International si supraveghează fiecare aspect al procesului de administrare si dezvoltare a companiei, fiind responsabil cu determinarea liniilor strategice globale ale afacerii.

Cunoscut pretutindeni ca un profesionist de mare valoare în industria de network marketing, Byron are peste 10 ani de experientă în dezvoltarea de retele de marketing, ceea ce aduce un plus de calitate echipei companiei. Deja de la vârsta de 28 de ani a atins cel mai înalt nivel de carieră la prima lui companie de marketing direct si a rămas de atunci în clasa de elită a industriei.

Punctul de vedere al lui Byron este că nu poate învăta cineva cum să meargă cu bicicletă, dacă îi dai o carte care te învată cum să mergi cu bicicleta sau prin participarea la un eveniment despre acest proces. Motto-ul lui este că: succesul de bază în industria de network marketing este dat de actiune – totul se învată prin experientă personală. Compania Rain International este recunoscătoare pentru faptul că Byron aduce o atât de bogată cunoastere a domeniului cât si un nivel ridicat a capacitătii de conducere – calităti pe care le-a obtinut pe parcursul anilor petrecuti ca si profesionist de elită.

În plus, Byron are multă experientă practică în instituirea si deschiderea oficială de noi piete Internationale. Prin urmare, nu e de mirare că el este foarte căutat ca si un antrenor al acestei industrii, care tine seminarii de instruire si prezentări pentru zeci de mii de oameni din toată lumea.

Byron este profund pasionat în legătura cu organizatia Rain International, produsele sale si ceea ce reprezintă Rain. Este entuziasmat în legătură cu noile directive si planuri ale companiei si contribuie efectiv la dezvoltarea lor, cu scopul de a ajuta si a oferi avantaje oamenilor din întreaga lume.

Este atasat foarte mult familiei si demonstrează cu fermitate că sotia si copiii sunt cea mai mare binecuvântare pentru el. În timpul liber, Byron este un muzician care apreciază cu adevărat lumea muzicii, sportul, natura si face fiecare moment pretios cu familia sa unul adevărat memorabil.

 

Danny Pang – Director Asia, Co-Fondator

danny_pDanny Pang este un conducător admirat în industria de network marketing pentru abilitătile sale dovedite în domeniul vânzărilor si pentru calitătile sale de constructor de echipă.

Danny s-a alăturat pentru prima dată unei firme de network marketing în 1990, pe când trăia în S.U.A. si timp de mai bine de 20 de ani a trăit exclusiv din ceea ce a câstigat prin intermediul acestei afaceri. În acest timp între el si acea companie s-a format o legătură deosebită, construind de-a lungul timpului organizatii cu mai mult de 100.000 persoane, din peste 22 de tări.

În 2003 Danny s-a mutat înapoi în Singapore, ca să-si întemeieze o familie, iar în prezent trăieste în Malaezia cu sotia lui si cu cei 3 copii. De-a lungul anilor cât a trăit în regiunea Asia-Pacific a început să deschidă si să dezvolte noi piete din Asia, dar în acelasi timp a continuat să sustină si activitatea organizatiei lui originale din America de Nord si din Europa.

Datorită pasiunii si experientei în această industrie, a fost căutat în permanentă de multe companii ca să ajute în extinderea functionării acestora si în regiunea Asia Pacific. La sfârsitul anului 2010 a renuntat la statutul de distribuitor ca să se alăture echipei Rain International, ceea ce i-a dat posibilitatea să-si mărească contributia în societate si să-si îndeplinească visul să ajute oamenii să obtină mai multe realizări în vietile lor, având posibilitătile oferite de firma potrivită.

Danny aduce cu el în echipa de conducere a companiei Rain International o abundentă de experientă, capacitate de conducere, motivare si pasiune, care nu sunt egalate în domeniu.

 

Aaron Palmer – Director General, Europa

aaron-palmerÎn calitate de Manager General pentru Europa, Aaron aduce o bogată experientă de conducere în domeniul de network marketing la Rain International. La doar 40 de ani, el a introdus deja doi giganti de network marketing în UE si Elvetia în cariera sa. Ce l-a atras pe Aaron la Rain International nu a fost doar un produs ca Soul Rain ce revolutionează industria, ci si oportunitatea de a lucra cu vechiul său prieten si legenda din network marketing, Belka Byron. Ca un glob-trotter cu vastă experientă anterioară corporativă si militară în Ungaria, Aaron este, de asemenea, încântat de a stabili sediul companiei europene în orasul său adoptat Budapesta, unde el si familia sa si-au făcut casa lor timp de 10 ani din ultimii 20.

Aaron este căsătorit cu Agnes Palmer. Ei sunt părintii la patru copii, cu vârste de 17, 15, 13 si 11. Întreaga familie este cunoscătoare de mai multe limbi străine si are o pasiune pentru călătorie si învătare. Aaron este un absolvent al Brigham Young University, cu o diplomă în Relatii Internationale.

 

 

Casey Whitaker – Director general IT

casey-whitakerCa Director General IT, Casey Whitaker a sosit la Rain International cu o experientă de mai bine de 10 ani. După ce si-a început cariera în domeniul de servicii clienti pentru una dintre cele mai mari firme cotate la bursă din industrie, a devenit în scurt timp un expert respectat în acest domeniu.

În 2006 Casey a acceptat pozitia de Vicepresedinte de Vânzări si Dezvoltare a Afacerii la o firmă de dezvoltare programe software. Cu experienta lui nepretuită si abilitătile lui de vânzări a contribuit în mare măsură la propulsarea companiei într-o pozitie de lider major în arena software din domeniul de network marketing, ajutând astfel la dezvoltarea si răspândirea acesteia. Are cunostinte extensive din mai multe aspecte ale sferei industriale, a fost consultat la pornirea a peste 30 de firme si aduce echipei Rain această cunoastere cuprinzătoare.

Casey detine diploma de licentă în stiinte de la Universitatea Utah Valley, cu specializarea Managementul Afacerilor si Finante. În plus fată de rolul său central la Rain International, Casey se bucură când poate să-si petreacă timpul cu familia, dacă poate călări sau poate să joace golf.

 

Daniel Scarpino – Director Global pentru Marketing

daniel-scarpinoDaniel este un lider recunoscut de afaceri pentru viziunea sa strategică în crearea, dezvoltarea si ghidarea de idei inovatoare. Determinarea lui tenace de a converti aceste idei în companii durabile i-a permis să crească multe afaceri de succes.

El are un mare echilibru de viziune strategică si experientă operatională, combinat cu abilităti de conducere remarcabile si o personalitate bazată pe performantă. Realizările si expertiza lui Daniel se întind pe mai multe industrii, de la: bunuri de larg consum, industrie, marketing, management de constructii, management bancar, arhitectură, design, până la detinere de restaurant.

Daniel oferă un amestec unic de management corporativ si de perspicacitate antreprenorială, creditat cu o rentabilitate a investitiilor puternică si o îmbunătătire operatională pentru multele sale realizări în afaceri. Înainte de a se alătura echipei Rain International, Daniel a petrecut mai multi ani în industria de produse nutritive ca un expert de marketing si de vânzări. De asemenea, el a lucrat ca si consultant de marketing pentru două companii mondiale de marketing în retea, construind strategii de marketing si crescând volumul de vânzări în 42 de tări diferite. În plus, Daniel a fost un arhitect de succes pentru mai mult de 10 ani, ocupându-se de proiectarea si administrarea de peste 700 milioane de dolari în constructii comerciale, inclusiv în proiecte de profil înalt guvernamentale interne si externe.

Daniel si-a făcut studiile la Brigham Young University din Utah si Utah Valley State College si mentine o pozitie de membru activ în Reteaua de Profesionisti din Fitness si Sănătate (Fitness and Health Professionals Network), în Grupul International Executiv de Afaceri (International Business Executive Group) si o acreditare de servicii de mediu LEED (Leadership în Energy and Environmental Design).

 

Ken Packer – Director general financiar

ken-packerKen Packer este Director al Serviciilor Financiare (CFO) la Rain International, începând cu anul 2011 si este responsabil de gestionarea finantelor companiei, de contabilitate si fluxurile de numerar. Înainte de asta, Ken a lucrat în 2006 în calitate de CFO pentru Cranberry Venture Partners, o companie actionară cu un portofoliu de afaceri care a inclus o companie aeriană de navete mici, întreprinderi sociale mass-media si o galerie de artă. Ken a dobândit o vastă experientă de vânzare cu amănuntul atunci când a fondat o afacere cu un boutique de articole sportive în 2003, pe care a vândut-o în anul 2006. În 1999, Ken a lucrat în calitate de CFO pentru Austin Hardwoods, o companie care furnizează lemn de esentă tare si decoratiuni pentru industria hotelieră si turistică.

Ken aduce echipei Rain International atât educatia solidă cât si experienta dovedită în timp, permitându-i să-si imagineze, previzioneze si să stabilească strategii la nivel International. Nu numai că el detine o diplomă în finante la Universitatea din Utah si un MBA (Masterat în administrarea afacerilor) de la National American University, dar apreciază pe deplin si ceea ce înseamnă să fi un întreprinzător. În prezent el este, de asemenea, profesor adjunct la Universitatea din Utah Valley.

Experienta lui de finante si de afaceri ajută la garantarea succesului financiar pentru companiile noi care se avântă în noi domenii de tehnologie si de retele sociale si adaugă o textură bogată gamei lui de competente. Entuziasmul lui Packer pentru golf si pasiunea sa pentru curse off-road de motociclete este depăsit doar de dragostea pentru sotia si copiii lui.

 

Michael McClellan – Director General de Logistică

michael-mcclellanÎn calitate de Director General de Logistică, Michael McClellan aduce peste 20 de ani de experientă de achizitii publice si de operatiuni într-o carieră care s-a desfăsurat în trei decenii. La Rain International, suntem norocosi să beneficiem de rezultatele dovedite si de competenta perspicace a lui Mike în achizitionare, prognoză, managementul inventarului, surse de furnizori, distributie si logistică.

Mai important, Mike a demonstrat un talent misterios de negociere perspicace atât cu furnizorii interni, cât si pe plan International. Întelegerea lui cuprinzătoare a conceptului de marcă proprie, managementul de proiect abil si conceperea prudentă a contractelor sunt completări inestimabile pentru echipa executivă. În plus, el are o apreciere deosebită pentru modul în care cercetarea si dezvoltarea produselor, inventarul, costurile, perioada de valabilitate si deseurile afectează profitabilitatea distribuitorilor individuali. Prin urmare, el ia în considerare impactul actiunilor corporative asupra întreprinzătorilor individuali si societate în general, în contextul unei structuri multi-level a corporatiei.

Michael are o cunoastere solidă de lucru cu Oracle, Pinnacle, Visual Manufacturing, AS400, SAP, Microsoft Word, Excel si Outlook. Din anul 1998, Mike este un membru activ al Institutului de Coordonare al Furnizorilor (ISM – Institute for Supply Management).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.