consiliul

Faceţi cunoştinţă cu inima şi SUFLETUL companiei noastre. Alături de echipa de conducere, Consiliul consultativ are un rol important în viziunea, direcţia şi succesul companiei.

 

Paul Hickey

Paul Hickey are 18 de ani de experienţă ca Director Executiv, atât în Statele Unite cât şi în China, unde a trăit şi a lucrat ca Director General (CEO) pentru Shera Internaţional, o companie de tehnologie din Shanghai cu mai mult de 180 de angajaţi. Experienţa sa inter-culturală semnificativă aduce echipei Rain International perspectivă şi viziune strategică.

Dl Hickey este un antreprenor remarcabil şi talentat. El a fondat şi a fost Director general pentru Q Comm, o companie tehnologică americană de telecomunicaţii, pe care a făcut-o publică şi a listat-o pe AMEX. În timp ce era la Q Comm, dl. Hickey a completat mai multe runde de finanţare prin intermediul creditelor convertibile, PIPE şi a capitalurilor publice.

Dl Hickey este licenţiat în Administrarea afacerilor (Business Administration) la Brigham Young University. El deţine licenţe pentru Seria 24, 62 şi 63.

 

Greg Freihofner

Greg Freihofner aduce de la Hickey Freihofner Capital experienţa şi înţelegerea provenind din 20 de ani de succes pe Wall Street. Cel mai remarcabil, el a petrecut cinci ani la Morgan Stanley şi patru ani la DLJ/Credit Suisse. De-a lungul carierei sale, dl. Freihofner a avut un rol esenţial în structurarea de soluţii inovatoare şi creşterea de capital pentru mai mult de 100 de companii. Clienţii companiei Hickey Freihofner pot beneficia de abordarea sa experimentată şi creativă la structurarea de soluţii financiare şi la interpretarea datelor de piaţă.

Înainte de a fi co-fondator la Hickey Freihofner Capital, domnul Freihofner a fost Director Executiv şi Director pe America în departamentul Convertible Sales, Trading and Research (Vânzări Convertibile, Tranzacţii şi Cercetări) pentru firma „Societe General’s Cowen and Company”. La Cowen a fost responsabil pentru mai multe tranzacţii financiare de tip book-run; el a creat mai mult de 180 milioane dolari în produse convertibile sintetice iar supravegherea sa a fost extinsă la mai mult de 175 de conturi instituţionale.

Dl Freihofner şi-a obținut licența sa de la Brigham Young University şi diploma MBA (Master în Administrarea Afacerilor – Master of Business Administration) în Finanţe de la Universitatea Columbia. El deţine licenţe pentru Seria 7, 9, 10, 24, 27, 55 şi 63.

 

Dr. Blaine Chambers

Dr. Blaine Chambers deţine o diplomă de Doctor în Educaţie de la Colegiul de Performanţă Umană (College of Human Performance) de la Universitatea Brigham Young. Începând cariera sa ca un membru full-time al Facultății James Madison din Virginia, apoi obținând un post de profesor asociat de la California State University, Fullerton, California, dr. Chambers are experienţă în predarea de cursuri în Metode şi Proceduri de laborator, Fiziologia Exercițiilor, Anatomie funcţională, Kinetoterapie şi Metodologia de cercetare. El a lucrat în sectorul privat, pentru mai mult de 18 ani, ca un antrenor personal şi consultant nutriţional pentru companii şi persoane fizice din SUA şi Europa şi a fost un proiectant de programe pentru centrele de wellness şi terapie fizică în toată ţara.

Dr. Chambers a fost un consultant profesionist timp de mai mulţi ani pentru producătorul de suplimente nutriţionale ADM Laboratories din Phoenix, Arizona. Timp de 7 ani a deţinut funcţia de Vicepreşedinte de Dezvoltare de produs pentru Health Education Corporation din Salt Lake City. În această calitate, el a proiectat şi dezvoltat mai mult de 60 de formule de suplimente nutritive vândute în întreaga lume.

El este autorul cărţilor: “Tipurile de sânge şi Nutriţia” (“Blood Types and Nutrition”), “Aşa cum o văd, (Sub microscop) ” (“As I See It, (Under The Microscope)”), “Trăind perfect” (“Living Perfect”) şi “Stil de viaţă NutraPerfect” (“The NutraPerfect Life Style”).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.