compania-rain-international

Rain International: Povestea noastră de suflet a seminţelor


Este un concept simplu pe care o să-l îndrăgiţi.

Mama Natură a făcut cea mai mare parte din muncă, într-adevăr, aşa că nu putem beneficia de tot creditul, bine, poate doar un pic. Povestea noastră începe cu seminţe şi, să fim sinceri, acesta este secretul nostru: SEMINŢELE. Da, acele mici, mici lucruri miraculoase, bogate în nutrienţi, care germinează în noi plante. Noi le iubim şi le-am folosit ca fundament al produselor noastre.

Cercetările moderne au demonstrat că în lumea industrializată, în producerea alimentelor, din păcate sunt extrase foarte multe enzime, antioxidanţi şi elemente nutritive naturale vitale pentru organism. În timp ce cultivarea, recoltarea şi ambalarea au devenit din ce în ce mai eficiente, aceste procese industrializate au dus la scăderea continuă a valorii conţinutului de elemente nutritive din alimente. Ca rezultat al acestor studii, din ce în ce mai multe companii adoptă o abordare ecologică pentru agricultură şi pentru procesarea alimentelor – astfel apropiindu-se mai mult de adevăratele valori ale elementelor nutritive şi asigurându-se că în acest mod solurile sunt bogate în nutrienţi.

Dar încercarea de a reintroduce elementele nutritive înapoi în produsele alimentare s-a dovedit a nu fi o problemă simplă. Această provocare a motivat experţii în nutritie ai companiei Rain International să găsească surse naturale pline de antioxidanţi, echilibrate în lipide, vitamine şi minerale şi care nu fuseseră exploatate până atunci. În timpul căutării solutiei la o problemă modernă, oamenii de ştiinţă au început să investigheze culturile antice – din timpuri preistorice şi până în epoca modernă – şi în acest efort de căutare au redescoperit astfel seminţele.

Dar noi nu folosim doar orice seminţe oarecare. Sursa noastră este din seminţele cele mai bogate în nutrienţi, cercetate ştiinţific şi cele mai sănătoase de pe planetă. Desigur, seminţele noastre trebuie să fie ne-modificate genetic şi trebuie să fie pure deoarece, după cum ştiţi, există şi lucruri cum ar fi seminţe ne-calitative, pe care le evităm în natural.

Noi nu pretindem că am fi descoperit beneficiile de a folosi seminţe ca suplimente nutritive. De fapt, oamenii au folosit seminţe de foarte, foarte mult timp, de mii de ani. Regele Tutankamon ştia mai multe lucruri despre seminţe, a fost îngropat cu ele, Mohamed a vorbit de asemenea de seminţe şi la fel a făcut Isaia din Vechiul Testament în Biblie. Destul de interesant, Tutankamon, Mohamed şi Isaia au vorbit despre acelaşi tip de seminţe: de chimenul negru, cunoscut de asemenea sub numele de seminţe negre sau, cum se spune în limba latină, Nigella sativa.

Aceste civilizaţii antice s-au îndrăgostit de chimionul negru şi l-au folosit pentru aproape orice boală la care ne putem gândi. Deşi ştiau că acesta era foarte eficient, ei nu ştiau de ce… dar noi ştim. Suntem mândrii de faptul că Rain International este primul pe piaţă cu suplimente naturale bazate pe seminţe.

Ştiinţa noastră contemporană arată că proprietăţile curative ale chimionului negru sunt datorate diferiţilor compuşi găsiţi în învelişul de protecţie al seminţelor, cum ar fi lipide, enzime şi antioxidanţi, plus un compus foarte puternic, denumit thymoquinona. (Noi doar îi spunem TC, pe scurt).

Deci, în esenţă, aceasta este povestea noastră: noi folosim seminţe ca fundament al produselor noastre. Încercaţi-le şi aflaţi ceea ce produsele noastre pe bază de seminţe pot face într-adevăr pentru sanatatea dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.