Bonus pentru Prima comandă (FOB) – (First Order Bonus)
Acest bonus este plătit săptămânal ca o parte din setul de primă comandă al partenerilor înregistraţi personal.
Bonusul pentru Prima comandă (FOB) variază în funcţie de setul de înregistrare. Fiecărui set îi este atribuit un FOB în funcţie de ţară şi de cantitatea de produse din set.
Partenerul Rain are nevoie de un minim de 50 de PVQ pentru a câştiga un Bonus pentru Prima comandă (FOB).


Bonus pentru Prima comandă a Partenerilor direcţi (FOBM) – (First Order Bonus Match)
În scopul de a beneficia de Bonusul pentru Prima comandă a Partenerilor direcţi (FOBM), un Partener Rain (RP) trebuie să fie activ şi să aibă cel puţin 100 de puncte de calificare personale (PVQ). Când partenerul dvs. înregistrat personal înscrie personal un partener nou, veţi primi un bonus FOBM. Bonusul pentru Prima comandă a Partenerilor direcţi (FOBM) variază în funcţie de setul de înregistrare. Fiecărui set îi este atribuit un FOBM în funcţie de ţară şi de cantitatea de produse din set.


Bonus Binar sau de Echipă (TC) – (Team Commissions)
În scopul de a primi Bonus Binar sau de Echipă (TC), un Partener trebuie:

  1. Să fie activ
  2. Să fie calificat pentru comisioane
  3. Să fie calificat şi plătit la nivelul de Manager sau mai mare
  4. Să aibă un minim de 300 de puncte de Volum Comisionabil (CV) şi Volum Reportat (COV) combinat pentru Perioada de Bonus, în fiecare echipă din Genealogia de Binar.

Bonusul Binar sau de Echipă (TC) este plătit în fiecare săptămână într-o sumă egală cu zece la sută (10%) din Volumul de Comisionare (CV) al piciorului mai slab, în limita câştigurilor maxime pentru nivel. Câştigurile maxime pentru nivel reprezintă valoarea maximă a Bonusului Binar (TC) plătibil în orice perioadă de bonusul către un Partener, în pofida cantităţii reale a Volumului piciorului mai slab. Bonusul pentru Prima comandă (FOB) şi Bonusul pentru Prima comandă a Partenerilor direcţi
(FOBM) nu sunt supuse la limitarea câştigurilor maxime pentru nivel.


Bonus pentru Lideri din Rulajul mondial (LBP) – (Leadership Bonus)
În fiecare săptămână, Rain International pune deoparte trei procente (3%) din Volumul total comisionabil al Companiei, pentru constituirea Fondului de bonusuri pentru Lideri din Rulajul mondial (LBP). Acesta este împărţit în Fondul pentru Lideri (Builders) cu un procent de 70% din total şi Fondul pentru Lideri Executivi (Executives), în procent de 30% din total. Fiecare Partener Rain (RP) care a atins nivelul de Manager şi este plătit pentru acest nivel primeşte în plus o cotă-parte din Fondul de Bonusuri pentru Lideri, în funcţie de baza de alocare a acţiunilor. În scopul de a beneficia de Bonusul pentru Lideri este necesar un Volum personal de calificare (PVQ) de minim 100 puncte. Acţiunile corespunzătoare pentru Fondul pentru Lideri (Builders) şi Fondul pentru Lideri Executivi (Executives), în funcţie de nivelul de calificare atins, sunt după cum urmează:

Fond de Bonusuri pentru Lideri – (Builders Bonus Pool)

Nivel Numărul de Acţiuni
Manager 1
Senior Manager 2
Bronz Executiv 3

Fond de Bonusuri pentru Lideri Executivi – (Executive Bonus Pool)

Nivel Numărul de Acţiuni
Silver Executiv 1
Gold Executiv 2
Platină 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.